« All Events

  • This event has passed.

De Nieuwe Goddelijke Stralen Nieuwe Paden van Spirituele Groei

October 15, 2022 - October 16, 2022

Op de zomer zonnewende 2022 stegen energieën ten top, wat ons bewust maakte dat onze ziel toegang kreeg tot hele nieuwe goddelijke stralen., Als mensen hun leven hervatten na Covid, merken we dat dingen dramatisch zijn verschoven en dat de nieuwe werkelijkheid heel weinig lijkt op de oude. Er zijn enkele heel subtiele en dramatische veranderingen. Die zijn allemaal te wijten aan de nieuwe frequenties die we nu onderzoeken.
Net zoals we hebben vertrouwd op het 7 chakra -systeem tot de harmonische convergentie, wordt ons nu gevraagd om duidelijker verbinding te maken met de aardrijken en verschillende lagen lichaamsbewustzijn, om hogere frequenties van de ziel te belichamen om deze hogere frequenties toe te staan dagelijks door ons heen te werken en onze realiteit te transformeren. Kristallen hebben ons geholpen om dit te doen. In dit jaar worden we geleid om te werken met kristallen met een bepaalde vorm, geometrie, kleur en kwaliteit om deze hogere frequenties van onze ziel te belichamen ….. deze kristallen zijn meestal niet bekend of althans niet algemeen bekend: zoals i.e. uranospinite, penfieldite, erythrite, proustite, anglesite, osumilite etc. Toch zijn het deze zeer unieke en zeldzame stenen die ons helpen verbinding te maken met deze nieuwe hogere frequenties van onze ziel. Dus terwijl we verbinding maken met hogere genezingskwaliteiten, willen we misschien verbinding maken met brochaniet in plaats van Aventurine of Jade. Traditioneel bekende mineralen zijn nog steeds geldig, maar we vinden meer resonantie met deze nieuwere onbekende stenen.
Dit leidt ons ook naar nieuwe spirituele paden en groei ervaringen. In deze workshop proberen we contact te maken met deze nieuwe mineralen en de groeimogelijkheden en nieuwe spirituele paden te ontdekken waarop ze ons kunnen begeleiden. Een avontuur voor geest, ziel, lichaam en hart! Genieten van! Namaste!

In deze workshop zullen we de Lichtstad Sevenum activeren, want daar worden de energie van de nieuwe goddelijke stralen voor heel Nederland vastgehouden. We zullen meditatie,
initiatie en klinken gebruiken om de nieuwe energieën te ervaren en ze op leuke en speelse manieren volledig te belichamen.

 

lees hier de flyer! Read the flyer in English here!

 

Details

Start:
October 15, 2022
End:
October 16, 2022

Organizer

Ine Suiker
Phone
0031 65 268 1795
Email
info@aardeschool.nl

Venue

I. Suiker
Bezuidenhout 1,
Boekel, Holland Netherlands
+ Google Map